Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Nieuw: de Kijk vooruit-krant!

07 augustus 2024

Nieuw: de Kijk vooruit-krant!

Op weg naar een duurzame toekomst in Bouw & Infra.De Kijk vooruit-krant is afgelopen week bij veel jongeren door de brievenbus gedaan. De krant is een initiatief van Volandis, speciaal voor de startende werknemers in de bouw- & infrasector.

Deze eenmalige uitgave is bedoeld om jou, als startende werknemer, op weg te helpen naar duurzame inzetbaarheid. Hierin vind je artikelen en tips over:

  • Gezond en veilig werken: leer hoe je veilig kunt werken en gebruik kunt maken van beschermingsmiddelen. Voorkom blessures en gezondheidsproblemen zoals hernia's door bewust en verantwoord te werken.
  • Persoonlijke ontwikkeling: ontdek hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en coaching. Investeer in je toekomst en werkplezier.
  • Balans werk en gezondheid: tips over hoe je werkdruk en stress kunt beheersen, en het belang van fysieke fitheid. Je lijf is je belangrijkste gereedschap; zorg er goed voor!

Speciale Artikelen

  • ‘Sh*t, een hernia, wat nu?’: wat te doen bij fysieke klachten en hoe voorkom je ze?
  • ‘Aan de schop staan, is geen fitness’: het belang van fysieke gezondheid in de bouw- en infrasector.
  • ‘Waar zie jij jezelf over 10 jaar?’: hoe je je toekomst kunt plannen en welke stappen je nu kunt nemen om je doelen te bereiken.
  • ‘De 'echte' prijs van veel verdienen’: inzicht in het balanceren van inkomen en welzijn

Jouw toekomst in eigen handen

Bij Volandis geloven we dat jouw toekomst in jouw handen ligt. Met de juiste ondersteuning en middelen kun jij het beste uit jezelf halen en werken aan een gezonde en duurzame carrière.

Werkgevers en werknemers mogen kosteloos gebruikmaken van onze toolboxen en adviezen. Zodat je in de toekomst met plezier en in goede gezondheid kunt werken. Werk veilig, houd plezier en kijk vooruit!

Download de krant hier! Wil je liever een papieren versie ontvangen op jouw locatie? Mail naar communicatie@volandis.nl en wij sturen de krant naar je op!

 

 

contact